Kronikken til Lise Christensen Foreldrepenger, engangsstønad eller...Mammalønn? har skapt mediestorm og har blitt omtalt i flere medier siste uken.

Først ute var Vårt Land mandag 19. august Ønskjer mammalønn på 262.000 kroner. Aftenposten fulgte opp onsdag 21 og torsdag 22. august Regningen vil bli gigantisk, Susanne Kaluza kommenterte saken på NRK Ytring onsdag 21. august Mammalønn, til hvilken pris? og

Tid for barn's Sølje Bergmann møtte Kaluza til debatt i 17:30 P4 onsdag 21. august. Kronikkforfatter Lise Christensen (t.v.) møtte Kaluza til ny debatt på Dagnsnytt 18 fredag 23. august. Lokalt har saken blitt omtalt på NRK Sørlandet, Stavanger Aftenblad, Radio Lyngdal og Farsunds Avis.

Linda Helleland i Høyre kaller forslaget interessant i Vårt Land og KRF Vest-Agder ved Hans Fredrik Grøvan sier til Fædrelandsvennen at han synes forslaget er en meget god ide og vil ha det utredet.

Regnestykket er enkelt, og det er i bunn og grunn snakk om en omfordeling av penger til barns og familiens beste. Motsvar til Susanne Kaluza er sendt NRK Ytring.