Programmet er som følger:

Sølje Bergman
Kl. 14.00-14.30: «Et begrenset verdensbilde!»

Møt skuespiller Sølje Bergman som valgte bort karriere noen år til fordel for barna. Hun vil snakke om barn fra 0-3 år, deres behov for beskyttelse, omsorg, tid og tålmodighet fra foreldrene. Samt råd og erfaringer hvordan man utøver dette.

Sylvi Greiner
Kl. 14.30-15.00: «Den norske morsrollen gjennom 100 år»
I anledning at den norske kvinnedagen har 100-års jubileum vil styreleder i Tid for barn vil fortelle om morsrollen slik den ble formet rundt århundreskiftet og hva som har påvirket den frem til i dag. Hvorfor opplever noen norske mødre det som kvinneundertrykkende å levere barn i barnehagen?

Kjersti Salvesen
Kl. 15.00-15.30: «Kjære mor»
Møt forfatter og journalist Kjersti Salvesen. Hun vil lese noen utdrag fra boken «Kjære mor» og si litt om prosessen bak boken, som hun har laget sammen med billedkunstnerne Mia Gjerdrum Helgesen og Gro Mukta Holter. Teksten og kunsten i «Kjære mor» er en ærlig hyllest til alle mødre.

Ta turen innom Litteraturhuset på kvinnedagen, ta med mann og barn, og kom. Det vil bli tegnebord for barna. Eller kom alene og nyt morsrollen disse to timene med påfyll fra disse flotte kvinnene.

Hjertelig velkommen til Litteraturhuset søndag 8. mars kl. 14! Utskritftsvennlig versjon

-